Att tänka på vid köp av en robotgräsklippare Automower® Husqvarn

Det finns många modeller att välja bland när man ska köpa en Automower® robotgräsklippare. Vi vill hjälper dig med några punkter att tänka på innan du bestämmer dig. 

 

Hur stor är din gräsmatta?

Det skiljer sig i hur stor kapacitet våra olika robotgräsklippare har. Välj en modell som passar för just ytan på din gräsmatta.
Ju större överkapacitet du väljer desto snabbare blir gräset klippt.

 

Kan jag få hjälp att installera min Husqvarna Automower robotgräsklippare?

Ja, vi säljer våra robotgräsklippare både med möjligheten att installera den själv eller så hjlper vi dig med hela installationen. Kontakta oss för mer information om hur en installation kan gå till.

 

Har du stor lutning på din gräsmatta?

Alla trädgårdar är unika och en del har mer lutning än andra. För att robotgräsklipparen ska göra ett så bra som jobb möjligt så är det viktigt att veta hur mycket gräsmattan lutar. Modellerna från Husqvarna Automower® klarar upp till 70% lutning på gräsmattan.

 

Är din trädgård ”komplex”?

För att kunna avgöra vilken robotgräsklippare som passar för din trädgård behöver du också beräkna hur komplicerad din trädgård. Med komplicerad så menas om du har många snäva hörn, trånga gångar & många planteringar.

 

Vill du ha många extra funktioner på din Automower® robotgräsklippare?

Gräsklipparna från Husqvarna kommer med flera olika funktioner. Vissa modeller kan man styra via appen Automower® ConnectEtt antal modeller är utrustade avancerade funktioner så som vädertimer, frostskydd samt GPS-navigering och stöldskydd.

 

Fler produktkategorier