Snöslunga från Husqvarna

En snöslunga från Husqvarna är effektiv, enkel att använda & väldigt prisvärd. Att skotta snö för hand borde vara ett minne blott för många. Har man en större garageinfart eller uppfart så vet man att det är få saker som är så stressande som att behöva skotta på morgonen. Ett moment som görs mycket smidigare med en snöslunga från Husqvarna. Att skotta snö för hand kan vara ett jobbigt arbetsmoment som både tar lång tid och sliter på kroppen. Med en snöslunga från Husqvarna kan du alltså både spara tid och samtidigt ta vara på din kropps hälsa!

 

Enstegssnöslunga

En enstegssnöslunga är en mindre och oftast lättare snöslunga än sin storebror tvåstegssnöslungan. Maskinen är något tystare då maskinen är eldriven. Maskinen drar in snö genom inmatningsskruven och drivs samtidigt framåt. Denna typ av snöslunga som är lite mindre lämpar sig bäst på belagda ytor som asfalt etc. Enstegssnöslungan är huvudsyfte är att hantera mindre och jämnare ytor. Maskinen är enkel att hantera och ger dig full kontroll då maskinen drivs manuellt.

 

Tvåstegssnöslunga

Tvåstegssnöslungan är den absolut vanligaste snöslungan i de svenska hemmen. Fördelen med denna maskin är att den är självgående. På så vis behöver man inte använda kraft för att driva maskinen framåt. Maskinen är utrustad med meddrivning i hjulen, du sparar både tid och energi med denna teknik. Tvåsteg innebär att maskinen först luckrar upp snön och gör snön lättare och lös. Det andra momentet är tvåsteg vilket betyder snöslungan skjuter iväg snön dit man vill att snön ska landa. Tvåstegssnöslungan bearbetar snö innan den skjuter iväg snön. Detta innebär att maskinen blir lite mer bränsletörstig men mycket mer kraftfull.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information så hjälper vi dig att hitta den snöslunga som lämpar sig bäst för just dina behov. Vi har rätt snöslunga i Huskvarna och Jönköping för att täcka alla dina behov.

Köp en snöslunga hos Husqvarna Center i Huskvarna, Jönköping