Automower® robotgräsklippare från Husqvarna – originalet sedan 1995

Husqvarnas robotgräsklippare är de mest avancerade och framgångsrika i världen. De är tysta, effektiva, hållbara och problemfria. En kombination som inget annat märke har kommit i närheten av. En Automower® kommer bli din nya bästa vän i trädgården. Luta dig tillbaka och njut medan den kraftfulla, tysta och effektiva robotgräsklipparen sköter arbetet åt dig. Du sparar både tid och kraft genom att ha en Automower® från Husqvarna i din trädgård. Robotgräsklippare från Husqvarna är ett självklart val, tack vare en teknik i världsklass som ser till att gräset blir vältrimmat, samtidigt som det är säkert. Resultatet av gräsklippningen kommer alltid bli så som du förväntar dig att det ska bli – mycket bättre än traditionell gräsklippning. Du kommer att njuta av din automower i många år framöver.

 

På grund av pandemin är det lite längre leveranstider och vissa produkter kan tyvärr vara slutsålda. Kontakt oss för aktuellt lagersaldo.

 

Husqvarna Automower i Jönköping

Vi har de flesta av Husqvarnas Automower® modeller och till ett bra pris. Hittar du något du gillar så är det bara att höra av sig eller komma in.

Att tänka på vid köp av en Robotgräsklippare Automower® Husqvarna

Det finns många modeller att välja bland när man ska köpa en Automower® robotgräsklippare. Vi vill hjälper dig med några punkter att tänka på innan du bestämmer dig. Självklart får du gärna kontakta oss om du känner att du behöver mer hjälp.

 

Hur stor är din gräsmatta?

Det skiljer sig i hur stor kapacitet våra olika robotgräsklippare har. Välj en modell som passar för just ytan på din gräsmatta.
Ju större överkapacitet du väljer desto snabbare blir gräset klippt.

 

Har du stor lutning på din gräsmatta?

Alla trädgårdar är unika och en del har mer lutning än andra. För att robotgräsklipparen ska göra ett så bra som jobb möjligt så är det viktigt att veta hur mycket gräsmattan lutar. Modellerna från Husqvarna Automower® klarar upp till 70% lutning på gräsmattan.

 

Är din trädgård ”komplex”?

För att kunna avgöra vilken robotgräsklippare som passar för din trädgård behöver du också beräkna hur komplicerad din trädgård. Med komplicerad så menas om du har många snäva hörn, trånga gångar & många planteringar.

 

Vill du ha många extra funktioner på din Automower® robotgräsklippare?

Våra robotgräsklippare från Husqvarna kommer med flera olika funktioner. Vissa modeller kan man styra via appen Automower® Connect. Ett antal modeller är utrustade avancerade funktioner så som vädertimer, frostskydd samt GPS-navigering och stöldskydd.

 

Om du behöver mer hjälp eller inspiration så kan du läsa Husqvarnas Automower® köp-guide.

Köp en robotgräsklippare i Huskvarna, Jönköping!