Robotgräsklippare – Husqvarna Automower

Köp i vår butik i Huskvarna utanför Jönköping

 

Robotgräsklipparna Husqvarna Automower är de mest avancerade och framgångsrika i världen. De är tysta, effektiva, hållbara och problemfria. En kombination som inget annat märke har kommit i närheten av. En Husqvarna Automower® kommer bli din nya bästa vän i trädgården. Luta dig tillbaka och njut medan den kraftfulla, tysta och effektiva robotgräsklipparen sköter arbetet åt dig. Du sparar både tid och kraft genom att ha en Automower robotgräsklippare i din trädgård. Trädgårdsmaskiner från Husqvarna är ett självklart val, tack vare en teknik i världsklass som ser till att gräset blir vältrimmat, samtidigt som det är säkert. Resultatet av gräsklippningen kommer alltid bli så som du förväntar dig att det ska bli – mycket bättre än traditionell gräsklippning. Du kommer att ha nytta av din nya kompis i trädgården i många år framöver.

 

På grund av pandemin är det lite längre leveranstider och vissa robotgräsklippare kan tyvärr vara slutsålda. Kontakt oss för aktuellt lagersaldo.

 

 

Köp din robotgräsklippare från Husqvarna online eller i vår butik utanför Jönköping

Vi har de flesta av modellerna av Husqvarna Automower till ett bra pris. Har du några funderingar så är det bara att komma in till våran butik eller kontakta oss online.

Att tänka på vid köp av en Robotgräsklippare Automower® Husqvarna

Det finns många modeller att välja bland när man ska köpa en Automower® robotgräsklippare. Vi vill hjälper dig med några punkter att tänka på innan du bestämmer dig. Självklart får du gärna kontakta oss om du känner att du behöver mer hjälp.

 

Hur stor är din gräsmatta?

Det skiljer sig i hur stor kapacitet våra olika robotgräsklippare har. Välj en modell som passar för just ytan på din gräsmatta.
Ju större överkapacitet du väljer desto snabbare blir gräset klippt.

 

Kan jag få hjälp att installera min Husqvarna Automower robotgräsklippare?

Ja, vi säljer våra robotgräsklippare både med möjligheten att installera den själv eller så hjlper vi dig med hela installationen. Kontakta oss för mer information om hur en installation kan gå till.

 

Har du stor lutning på din gräsmatta?

Alla trädgårdar är unika och en del har mer lutning än andra. För att robotgräsklipparen ska göra ett så bra som jobb möjligt så är det viktigt att veta hur mycket gräsmattan lutar. Modellerna från Husqvarna Automower® klarar upp till 70% lutning på gräsmattan.

 

Är din trädgård ”komplex”?

För att kunna avgöra vilken robotgräsklippare som passar för din trädgård behöver du också beräkna hur komplicerad din trädgård. Med komplicerad så menas om du har många snäva hörn, trånga gångar & många planteringar.

 

Vill du ha många extra funktioner på din Automower® robotgräsklippare?

Gräsklipparna från Husqvarna kommer med flera olika funktioner. Vissa modeller kan man styra via appen Automower® Connect. Ett antal modeller är utrustade avancerade funktioner så som vädertimer, frostskydd samt GPS-navigering och stöldskydd.

 

Om du behöver mer hjälp eller inspiration så kan du läsa Husqvarnas Automower® köp-guide.